sanicv.be

Onze naadloze inloopdouches

Eindelijk gladde oppervlakken zonder voegen en die geen vuil aantrekken. Maar vooral geen schimmel meer!

Onze wandsystemen kunnen over uw bestaand tegelwerk worden verlijmd waardoor geen afbraak van oude tegels nodig is wat vuil, stof en puinafval met zich meebrengt. Daardoor kunnen wij uw badkamer in een zo kort mogelijke tijd installeren en dit met aanzienlijk mindere kosten dan een klassieke badkamerrenovatie. Deze systemen kunnen door ons worden geplaatst maar zijn ook ideaal om zelf te plaatsen. Binnen een handomdraai heeft u de badkamer van uw dromen! Met onze tegelvrije badkamers die worden samengesteld door een grote diversiteit aan materialen, kleuren en designs en dit van wandpanelen, tot douchebodems en bad- en toiletbekleding kunnen wij u een totaalconcept aanbieden om zo uw unieke badkamer te creëren gegarandeerd zonder zichtbare voegen.

XL VOLKERN WANDPANELEN- 100% WATERBESTENDIG

De verlijmde multiplexkern die bestand is tegen kokend water zorgt ervoor dat water geen kans krijgt om het materiaal binnen te dringen. Op dit hoogwaardige materiaal garanderen wij dan ook 15 jaar garantie. De panelen worden verbonden door een tand en groefsysteem ‘HYDROLOCK’ en is gebaseerd op een innovatieve techniek. Met hydrolock kunnen twee panelen aan de lange kant met elkaar worden verbonden waarbij de vrijwel onzichtbare voeg al tijdens de installatie met siliconenkit wordt verzegeld.

Deze wandpanelen kunnen net als alle andere houten materialen bewerkt en verwerkt worden en zijn dus ook ideaal om zelf te plaatsen waardoor u nog een fixe korting op de prijs krijgt

Sani cv producten

Doe het zelf en bespaar op werkuren + extra korting !!

Dankzij de grote doorlopende oppervlakken van 2.40 x 1.20m en het geniale verbindingssysteem ziet uw badkamer er tevens groter uit. Bovendien zijn deze wanden onderhoudsvriendelijk. Even afvegen met een vochtige doek of vloeibaar schoonmaakmiddel en uw badkamer blijft er stralend mooi uitzien.

Een luxe die u zich kan veroorloven!

Sani cv producten

Multiclick vloeren

Bijpassend bieden wij vinylvloeren uit het zelfde gamma als de volkern panelen aan. Onze watervaste CLICK vinylvloeren zijn weer helemaal in. Met deze vloeren tovert u in de kortste tijd een badkamer met een coole look waardoor u steeds met plezier van uw badkamer gebruik maakt. En natuurlijk heeft u net zoals bij de volkern panelen de keuze uit aantrekkelijke kleuren en dit geldt uiteraard ook voor de afwerkingsprofielen.

Ook hier geld zelf doen is geld besparen !!

XXL COMPOSIET PANELEN - ZONDER PROFIELEN!

De composiet panelen zijn uniek omdat het gaat om een systeem zonder profielen. De grote panelen beschikken over 1 afgeronde zijkant wat de afwerking zonder profielen mogelijk maakt. De kamerhoge panelen van 2.60m hoog x (60 of 120cm) worden met een speciaal daarvoor ontwikkelde montagelijm aan de muur bevestigd. Deze is oorspronkelijk ontwikkeld voor de vliegtuigbranche. De lijm is flexibel, sterk en duurzaam. In tegenstelling tot siliconen krimp ten breekt hij niet.

100% waterdicht!

De exclusieve gepatenteerde kern uit WATERPROOF PLASTIC COMPOSITE isvolledig waterdicht. Dus geen sprake van opzwellen en barsten. Bovendienzorgt het hoogwaardige laminaat oppervlak voor eenvoudig onderhoud.

De bijpassende afdichtingskit waarmee de panelen worden verzegeld zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren steeds passend bij ieder kleur of decor. De dichtingskit garandeert tevens een snelle montage en een watervast eindresultaat.

Doordat de panelen een afgeronde zijkant hebben kunt u nu moeiteloos mooi gevormde buitenhoeken vormen waardoor uw badkamer niet word onderbroken door metalen hoekprofielen.

Doe het zelf en steek ook hier geld op zak!

ACRYL WANDPANELEN - CLEAN EN HYGIËNISCH!

Onze grote acrylplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met een dikte variërend van 4mm – 6mm – 8mm. Deze panelen hebben een egaal glad oppervlak en zijn daardoor hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn zeer esthetisch en duurzaam én geven een cleane strakke look aan uw badkamer.

Door hun lichtheid en gemakkelijke verwerking zijn ze ideaal om zelf te plaatsen! Wij hebben bijna alle afmetingen op stock!

Wij hebben standaardmaten op 2m hoog in het wit maar acrylwanden kunnen ook perfect op maat en zelfs uit één stuk met afgeronde hoeken zodat de doucheruimte één geheel vormt zonder naden.

Sani cv producten

Acryl douchetubs

Uiteraard hebben wij bij de acrylwanden ook beschikbare douchevloeren om zo een perfect geheel van uw badkamer te creëren.

ALU/POLYURETHAAN WANDPANELEN - PANEEL OP MAAT!

Deze panelen zijn volledig op maat verkrijgbaar. De binnenkern van de panelen bestaat uit polyurethaan wat een superlicht gewicht geeft en daardoor heel geschikt is om ook zelf te plaatsen. Daarnaast bevat het paneel aluminium platen en worden ze afgewerkt met een zachte toplaag die is voorzien van een chemisch resistente behandeling die bacteriën geen kans geeft.

De panelenfabrikant heeft een team van gekwalificeerde vakmensen die zorgen voor een nauwkeurige opmeting en plaatsing van de meest veeleisende maatwerkprojectenvan de badkamer. Door middel van een siliconevrije plaatsing worden de panelen aan elkaar gelast/gelijmd.

Alu/polyurethaan douchevloeren

Ook de douchevloeren vervaardigd uit hetzelfde materiaal geven een warm gevoel en een maximale anti-slip. Ze hebben dezelfde bacteriële toplaag en door het lichte gewicht leent deze douchevloer zich perfect om op bovenverdiepingen te plaatsen. Deze vloeren worden eveneens op maat gemaakt en beschikken over dezelfde uniforme kleuren die harmonieus op de panelen af te stemmen zijn.

Steeds grote kortingen bij zelfplaatsing!!

RUBBER DOUCHE PANELEN - ZACHT EN VEERKRACHTIG

Ooit al eens gedacht aan een rubber douche of rubber wandpanelen? Meer dan 60% van onze klanten kiest momenteel voor rubberen materialen. Rubber is vanzelfsprekend zacht en voelt warm aan. Onze rubber wandpanelen zijn op rol verkrijgbaar en hebben een tegeldesign decor verkrijgbaar in zwart, wit en lichtgrijs. Ze zijn verkrijgbaar in 90 of 180cm breed en ze zijn 240cm hoog. De toplaag decor heeft een leisteen effect.

Doordat de rollen heel gemakkelijk zelf te versnijden zijn zijn ze ideaal om zelf te plaatsen.

Rubber douchevloeren

Onze douchevloeren in rubber bestaan in verschillende uitvoeringen en kleuren. Deze douchevloeren Zijn zeer zacht zodat je met de voeten ongeveer 1mm in de vloer zakt zodat je zeer stabiel staat. Ook beschikken deze vloeren uiteraard dan ook over een stevige antislip

De vloeren bestaan in uit volledig rubber maar u kan ook een stenen douchevloer kiezen met daarover een toplaag van 4mm. Zo ziet u dat wij voor iedereen de meest geschikte oplossing hebben.

Doe het zelf en bespaar op werkuren + extra korting !!