sanicv.be

Infrarood verwarming

Download prijslijst

Infrarood terrasverwarming - Geniet langer en meer van de zomer.

Mag buiten blijven hangen, deze toestellen zijn weer- en wind bestendig!

Infrarood verwarming is werkelijk dé nieuwe verwarming

Zowel voor tussenseizoen als volwaardige verwarming

Met Infrarood verwarming kan je écht besparen! Dit komt doordat er geen warmte verloren gaat.

Bij Sani.cv.be vindt u een ruim aanbod infrarood panelen van Duitse makelij. De panelen kunnen aangepast worden naar uw smaak en interieur design.

Elk paneel is voorzien van ESG veiligheidsglas dat bestendig is tegen hoge temperaturen. Elk paneel is verkrijgbaar met of zonder frame en kan geleverd worden in elke RAL kleur. Ook de frame kan naar keuze in uw favoriete kleur geleverd worden.
Zo kan u een wit paneel met blauwe frame bestellen, maar ook een blauw paneel met een wit frame.

Wenst u een infrarood paneel volledig te laten opgaan in de ruimte, dan kan u in de badkamer kiezen voor een infrarood spiegel paneel, of wat dacht u van een krijtbord in de keuken.
En als het echt kunst moet zijn, kiest u voor een paneel met een schilderij van Monet, dat hangt te pronken in het salon.

INFRAROOD GOLFLENGTE

Infrarood stralen liggen buiten het zichtbare spectrum van het licht. Als mens kunnen we deze stralen niet met het oog waarnemen, maar we kunnen deze stralen wel voelen in de vorm van een aangename wellness warmte.
We kennen allemaal het fenomeen van een zonnige herfstdag waar we op straat in de schaduw lopen en het onbehaaglijk fris aanvoelt, maar steken we de straat over naar het zonnige gedeelte dan voelen we opeens de aangename warmte die de infraroodstralen uit de zon ons geven.

GEZONDE WARMTE

De lange golf stralen die de panelen geven, hebben een gunstige invloed op mens en dier. Zij zorgen voor een goede bloeddoorstroming wat het herstel van spieren en huidcellen sterk bevordert. Mensen die last hebben van reuma weten reeds lang dat de overvloed aan infarood stralen in het zuiden een positieve invloed heeft op de symptomen van hun reuma. Kortom, de pijn verdwijnt volledig of verzacht in grote mate. Ook voor astma patiënten geven de panelen een verlichting doordat er geen luchtcirculatie en dus ook geen stofcirculatie plaats vindt. Zelfs voor baby's is een infrarood verwarming uitermate geschikt dankzij deze eigenschappen.

GOEDKOPE WARMTE

De invloed van een infrarood verwarming kan u het beste merken aan uw energie afrekening. Door dat een infrarood paneel niet de luchtmassa, maar enkel de objecten opwarmt, zal men met een vermogen van 50 Watt per m2 deze ruimte kunnen verwarmen. Als extra voordeel zal men merken dat wanneer men een ruimte verwarmt met een infrarood verwarming, deze kamer geen vochtige muren meer zal hebben en ook schimmel zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nog een ander voordeel van een infrarood verwarming is dat u per kamer de temperartuur kan instellen en enkel die ruimtes verwarmt, die echt nodig zijn. Dit levert een extra besparing op uw energiefactuur.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom. U bent van harte welkom!