sanicv.be

Infrarood verwarming

Bespaar 25% op jouw energiefactuur door te verwarmen in zones

Infrarood verwarming is dé meest geschikte verwarming om enkel die zones in huis te verwarmen, waar je je daadwerkelijk bevindt. Doordat infrarood panelen heel snel opwarmen, aan een laag vermogen, kan je kiezen welke ruimtes je op welk moment van de dag wilt verwarmen. Wanneer je 's morgens op staat, is het lekker warm in de badkamer, later volgt de keuken voor het ontbijt ... 's avonds eindigen we in de living. Het is dus onnodig om alle ruimtes de hele tijd te verwarmen.

Meer info over zoneverwarming

In onze toonzaal te Stekene, vind je een ruim assortiment kwalitatieve infrarood panelen van Duitse makelij. Momenteel staan er niet minder dan DERTIG verschillende modellen uitgestald in onze toonzaal. Zeker 10 modellen kan je bewonderen terwijl ze effectief in werking zijn. Zo ben je meteen overtuigd van de aangename warmte van infrarood. De panelen kunnen aangepast worden naar smaak en interieur design.

Kom naar onze toonzaal en wij leggen je uit wat voor jou de beste oplossing is.

 

Bel nu voor een afspraak in onze toonzaal

DOWNLOAD BROCHURE 2022 INDOOR HUISVERWARMING

DOWNLOAD BROCHURE 2022 OUTDOOR TERRASVERWARMING

 

Met Infrarood verwarming kan je écht besparen! Dit komt doordat er geen warmte verloren gaat.

 

 

Elk paneel is voorzien van ESG veiligheidsglas dat bestendig is tegen hoge temperaturen. Elk paneel is verkrijgbaar met of zonder frame en kan geleverd worden in elke RAL kleur. Ook de frame kan naar keuze in uw favoriete kleur geleverd worden. Zo kan u een wit paneel met blauwe frame bestellen, maar ook een blauw paneel met een wit frame.

Wenst u een infrarood paneel volledig te laten opgaan in de ruimte, dan kan u in de badkamer kiezen voor een infrarood spiegel paneel, of wat dacht u van een krijtbord in de keuken. En als het echt kunst moet zijn, kiest u voor een paneel met een schilderij van Monet, dat hangt te pronken in het salon.

 

INFRAROOD GOLFLENGTE

Infrarood stralen liggen buiten het zichtbare spectrum van het licht. Als mens kunnen we deze stralen niet met het oog waarnemen, maar we kunnen deze stralen wel voelen in de vorm van een aangename wellness warmte.
We kennen allemaal het fenomeen van een zonnige herfstdag waar we op straat in de schaduw lopen en het onbehaaglijk fris aanvoelt, maar steken we de straat over naar het zonnige gedeelte dan voelen we opeens de aangename warmte die de infraroodstralen uit de zon ons geven.

GEZONDE WARMTE

De lange golf stralen die de panelen geven, hebben een gunstige invloed op mens en dier. Zij zorgen voor een goede bloeddoorstroming wat het herstel van spieren en huidcellen sterk bevordert. Mensen die last hebben van reuma weten reeds lang dat de overvloed aan infarood stralen in het zuiden een positieve invloed heeft op de symptomen van hun reuma. Kortom, de pijn verdwijnt volledig of verzacht in grote mate. Ook voor astma patiënten geven de panelen een verlichting doordat er geen luchtcirculatie en dus ook geen stofcirculatie plaats vindt. Zelfs voor baby's is een infrarood verwarming uitermate geschikt dankzij deze eigenschappen.

 

 

GOEDKOPE WARMTE

De invloed van een infrarood verwarming kan u het beste merken aan uw energie afrekening. Door dat een infrarood paneel niet de luchtmassa, maar enkel de objecten opwarmt, zal men met een vermogen van 50 Watt per m2 deze ruimte kunnen verwarmen. Als extra voordeel zal men merken dat wanneer men een ruimte verwarmt met een infrarood verwarming, deze kamer geen vochtige muren meer zal hebben en ook schimmel zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nog een ander voordeel van een infrarood verwarming is dat u per kamer de temperartuur kan instellen en enkel die ruimtes verwarmt, die echt nodig zijn. Dit levert een extra besparing op uw energiefactuur.

 

Bel nu voor een afspraak in onze toonzaal

Advies van Marcel

Marcel Laureys. 40 jaar ervaring in verwarming en sanitair.