sanicv.be

Verwarming

Bent u op zoek naar een verwarmingssysteem?

Wij berekenen voor u de warmteverliesberekening. Het aantal bewoners en het te verwarmen oppervlak bepalen hoeveel warmtevermogen er nodig is en / of er een boiler moet bijgeplaatst worden of een ketel met droomstroomprincipe voldoende is. Als u als energiebron gas kiest, opteert u best voor een condensatieketel. Het rendement van condensatieketels ligt aanzienlijk hoger dan bij gewone CV ketels en zijn befaamd om hun zuinigheid. Het hoog rendement is toe te schrijven aan het feit dat het retourwater wordt opgewarmd door de vrijgekomen rookgassen door middel van een warmtewisselaar. Daardoor wordt gas veel efficienter omgezet in warmte.

Vervang uw oude verwarmingsketel en bespaar tot 30%!

Vervang uw oude verwarmingsketel zelf met onze hulp of door een erkend installateur

DE KORTING BLIJFT BEHOUDEN IN UW VOORDEEL !!!

Contacteer ons nu voor meer info

ZONNEBOILERS

Met een zonneboiler bespaart u op uw energiekosten voor de bereiding van warm water. U kan uw condensatieketel combineren met een zonneboiler. Waar een gewone zonneboiler gebruikt maakt van een gasbron om het  water op te warmen gaat een zonneboiler de energie van de zon opvangen om uw sanitair water op te warmen. Door plaatsing van één of twee zonnecollectoren op uw dak wordt het zonlicht geabsorbeert en door middel van een pomp overgebracht naar de boiler. Wanneer er niet voldoende zonlicht is wordt het water verwarmd door de verwarmingsketel. Dus U heeft het comfort van hele jaar door warmwaterproductie met een besparing van 50 tot 70%.

VLOERVERWARMING

Henco vloerverwarming met TACKERSYSTEEM is zeer gemakkelijk te installeren. De vloerverwarmingsbuis wordt op een folie met raster vastgehecht met tackernagels door middel van een tackerapparaat. Wij stellen het TACKERAPPARAAT GRATIS ter uwer beschikking. Contacteer ons voor meer info.