sanicv.be

Zelfbouwpakketten verwarming

Bij de plaatsing van een centrale verwarmingsinstallatie is het plaatsen van de buizen en de radiatoren goed voor 90% van het werk. Je kan dus heel wat kosten op werkuren besparen door deze voor je eigen rekening te nemen. Installeer zelf je verwarming, met onze technische en praktische ondersteuning en begeleiding. Aan de hand van het plan van uw woning maakt Sani CV een warmtestudie waarbij het juiste vermogen van de ketel en radiatoren wordt bepaald. Zo kan je jouw energieverbruik laag houden en je woning aangenaam verwarmen. Sani CV levert uw zelfbouwpakket met de nodige ondersteuning en begeleiding, zowel technisch als praktisch.

Je kan alle materialen per bouwfase komen afhalen wanneer je ze nodig hebt (buizen en collectors, ketel, boiler, schouwelementen, dakdoorvoer, radiatoren en kamerthermostaat enz...). De aansluitingen tussen ketel, boiler en collectors gebeuren meestal door een expert van Sani CV, alsook de aansluiting van gas en regelapparatuur. Hij zorgt ook voor de eindcontrole, afregeling en opstart van de installatie zodat je zeker bent dat alles optimaal functioneert. Sani CV zorgt ook voor alle wettelijke keuringen en attesten voor premies en btw-verminderingen.

Met de nodige professionele begeleiding kan je zelf ook vloerverwarming leggen. Aan de hand van het plan van je woning en enkele bijkomende gegevens, maken wij een warmtestudie en legschema. Je hoeft enkel dit schema te volgen om de leidingen juist te plaatsen zodat je een correcte warmteverdeling in de vloer krijgt. Wens je liever niet alles zelf te doen maar een deel aan ons over te laten? Ook hier geen probleem, in samenspraak met jou bekijken we welke delen van de werken best door jou en welke best door ons worden uitgevoerd.

Uiteraard kan u bij ons ook terecht om uw centrale verwarmingsinstallatie volledig door ons te laten plaatsen.

Offerte aanvraag